001.jpg

Wat doen wij zoal.

Nieuw Sociaal Werk is altijd op zoek naar nieuwe, liefst structurele opdrachten. Bij Nieuw Sociaal Werk zijn nu ongeveer 25 mensen actief, dus we kunnen veel. Hieronder vind u een kleine opsomming van onze projecten die wij nu uitvoeren.

Wijkconcierge
Voor een grote woningbouwcorporatie voeren wij het project ‘Wijkconciergedienst’ uit. Onze mensen zijn dagelijks aanwezig in de wijk, zijn aanspreekpunt voor de bewoners, vervangen waar nodig de kapotte lampen, maken melding van vernielingen, ruimen zwerfafval op en lopen de verschillende portieken na.

Waternet
In weer en wind gaan de mensen op pad om de verschillende pontons en steigers in de maas schoon te maken. We legen de prullenbakken, melden graffiti en vernielingen, en checken regelmatig de noodverlichting.

Fietsenstallingen
Onze mensen houden toezicht bij verschillende gratis fietsenstallingen, zodat u met een gerust hart uw tweewieler kunt parkeren.

Klein groen
In opdracht van een woningbouwcorporatie zorgen wij voor onkruidvrije brandgangen en dat verschillende perkjes, kleine terassen en binnentuintjes netjes onderhouden worden.

inpakwerk, mailingen en assemblage
Natuurlijk kunnen wij ook uw mailingen verzorgen, kunnen we uw spullen inpakken of ompakken of samenstellen.

Bovenstaande is maar een greep van wat wij allemaal doen. Bent u ook benieuwd wat Nieuw Sociaal Werk voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.