001.jpg

Graag stellen wij ons aan u voor.

Nieuw Sociaal Werk is in oktober 2010 opgericht. Bij Nieuw Sociaal Werk zijn Rotterdammers aan de slag die graag hun steentje bij willen dragen, maar zonder klein beetje steun, dat net niet redden.

Nieuw Sociaal Werk is er op gericht om flexibel te zijn en te blijven, zodat we snel en adequaat kunnen handelen. Onze overhead is zeer klein en die houden we ook klein. En wij? Wij zijn gewoon enorm enthousiast, bevlogen en professioneel.

Bij Nieuw Sociaal Werk, werken:

Anne Learbuch

Anne heeft jarenlange ervaring binnen de zorg en welzijnssector. Zo heeft zij gewerkt gewerkt voor de thuiszorg en heeft zij verschillende werkprojecten gecoördineerd en begeleid. Dit naar tevredenheid van de opdrachtgevers en de cliënten of medewerkers. Met haar uitmuntende mensenkennis, oplossend vermogen en hands-on-mentaliteit weet zij elke situatie het hoofd te bieden en weet zij bij de medewerkers snel de juiste snaar te raken.

 

 Bert de Hoop

Bert is de oprichter van Nieuw Sociaal Werk. Hij zet zich al ruim 15 jaar in voor die mensen die het zelf niet redden. Zo heeft hij o.a. gewerkt voor; meervoudig gehandicapten in een computercentrum, lichtverstandelijk gehandicapte jongeren in een horeca gelegenheid en de laatste jaren als manager van een leerwerkbedrijf. Sinds 2011 is hij als zelfstandig ondernemer van start gegaan met Nieuw Sociaal Werk Hij gelooft in werken vanuit een passie. Doen waar je goed in bent, waar je zelf en je omgeving gelukkig van wordt.